EXPONERA EVENEMANG

Vill ni synas med ert evenemang på Bohuskustens största kanal i sociala medier?

Facebooksidan "Bohus Coast " och ”Smögenkusten” hör till de populäraste Facebooksidorna inom turism i Sverige. Gruppen "Vi som älskar Göteborg och Bohuslän" har på kort tid blivit uppskattad för alla bilder. Tillsammans når dessa över 50 000 personer som har intresse av Göteborg och Bohuslän varje vecka. 

Våra följare har ett stort intresse för vilka evenemang som sker. Vi erbjuder nu därför möjligheten för er som arrangerar evenemang att exponera dessa
i samarbete med oss. Evenemang är innehåll som tillför ett mervärde för följarna att besöka våra sociala kanaler. 

Nå ut till personer som har intresse av kustområdet längs Göteborgs
skärgård och Bohuslän, som bor i Västsverige men även på flera andra platser i Sverige. Exponering av evenemang görs effektivast på den populäraste kanalen i sociala medier.

Målet är att samla de mest intressanta evenemangen och göra plattformen till den naturliga platsen att få information om evenemang längs Västkusten. 

Marknadsföra evenemang på Facebook är mycket effektivt. Fler än var
tredje person på Facebook medverkar i evenemang som har exponerats på Facebook. Graden av medverkan i ett evenemang skiljer sig åt baserat på åldersgrupp. Vår plattform erbjuder flera olika möjligheter att nå ut med evenemang. 

När vi lyfter upp ett evenemang på plattformen är det även ett smart och kostnadseffektivt sätt att exponera er verksamhet generellt för våra följare. 


ANNONSPAKET - EVENEMANG

Det finns flera olika möjligheter till samverkan för att exponera ett evenemang här på denna portal och i våra sociala medier.

Fyll i formuläret så översänds de olika förslagen. 

Portalen drivs av Scandipixl 

Utomhusteatern Stallebrottet på Bohus-Malmön.
Utomhusteatern Stallebrottet på Bohus-Malmön.
Källa: Svenskarna och Internet.

STATISTIK