Robert Sommer. Fotograf från Hamburg i Tyskland som ofta besöker Bohuskusten för att att fotografera de unika miljöerna för att visa upp i hemlandet. Läs mer här!

Lena Nilebäck. Konstnär inom främst Akvarellteknik. Huvudsak motiv från Bohuskusten. Uppvuxen i Ljungskile och boende i Trollhättan. Läs mer här!

Anders Nicander. Fotograf med känsla för människa och miljö verksam i Stenungsund och Göteborg på Västkusten med hela Skandinavien som arbetsplats. Anders foton pryder flera svenska och internationella tidningar med fokus på natur och fiske. Läs mer här!

Johan Wijkström. Sommarboende i Kungshamn och annars verksam i Uppsala. Konstgallerist och specialiserad på fotokonst hos Mollbrinks Konsthandel i Uppsala. Läs mer här!

Jurydeltagarna som avgör vinnarna i fototävlingen BOHUSKUSTEN Photo Challenge.

Juryns sammansättning består av  personer med olika kompetenser samt infallsvinklar för att på bästa möjliga sätt kunna utse de bästa fotona i tävlingen.

De tio fotona som juryn utser vinnarna från baseras på de tio med flest röster på facebooksidan för  BOHUS COAST under tävlingsmånaden. Tävlingen genomförs fyra gånger per år för att spegla de olika årstiderna.

Läs mer om tävlingen här!

Christer Larsson. Vinnaren av Bohuskusten Photo Challenge "VÅR". Fotograf från Göteborg som gärna fotar natur, övergivna bilar och sport med mera. Läs mer här!

Andreas Wanitzky. Fotograf från Stockholm med flera kända uppdragsgivare från press och reklamvärlden nationellt samt internationellt.
Läs mer här!

Vinnarfotot från vårtävlingen.
Fotograf: Christer Larsson

Heikki Koskelainen. Initiativtagare till tävlingen, entreprenör samt  fotokonstnär. Boende i Kungshamn. Läs mer här!