loading...
Björn Amby, 1952, är uppväxt i Fristad utanför Borås men delar numera sin tid mellan Mölndal och Hunnebostrand. På fotot tillsammans med gitarristen Andrés Segovia som sitter staty i Almeria, Andalusien.

Livsgnistan har slocknat. Men det är bara Mikaels kropp som dör. Hans själ och personlighet räddas i sista sekund av utomjordiska krafter. Mikael erbjuds att återfödas som baby och bli AMBASSADÖREN.

Han får fria händer och betydande resurser för att vända Jordens utveckling och bekämpa krig, terror och miljöförstöring.Berättelsen startar i Uddevalla, men förflyttar sig snabbt ut i internationell miljö. Boken är en spänningsroman som också leker med de absurditeter som uppstår om man placerar en vuxen mans hjärna i en babys kropp.

Boken är en thriller med drag av science fiction och avsedd för Vuxna / Tonår.

Omslagsfoto: Heikki Koskelainen

"AMBASSADÖREN"
- en fri fantasi om framtiden

Lär mer på denna länk!

Björn Amby har tillbringat största delen av yrkeslivet inom hälso- och sjukvården. Först som sjuksköterska och därefter som marknadsförare av läkemedel. Har som konsult och undersökningsledare studerat attityder och beteenden hos läkemedelsförskrivare och deras patienter de senaste 20 åren.

"Jag har ägnat en stor del av min tid till att skriva faktabaserade och snustorra rapporter men 2011 gick jag en skrivarkurs. Det var en befriande känsla att ordentligt få ta ut svängarna och fabulera fritt.
AMBASSADÖREN är min debut som skönlitterär författare."