VI SOM ÄLSKAR GÖTEBORG OCH BOHUSLÄN!

FORUMET FÖR DEN SALTASTE DELEN AV VÄSTKUSTEN.

VI SOM ÄLSKAR GÖTEBORG OCH BOHUSLÄN!

Hej och välkommen till vårt forum!

Läs igenom trivselreglerna och förutsättningarna för att dela och medverka i gruppen först. 

1. Gruppen ”VI SOM ÄLSKAR GÖTEBORG OCH BOHUSLÄN!” är ett forum med syfte att visa upp den fantastiska staden och de idylliska och unika platserna i Bohuslän genom att ge varandra tips och råd kring sevärdheter, upplevelser, kultur, matställen, matkultur, historik, boenden, evenemang med mera. Ni kanske vill få tips om bra ställen att fotografera på? Var nappar fisken bäst? Vilka matställen rekommenderar ni? Bra vandringsleder? De bästa baden? Förslag på husbilsparkeringar? Det finns en mängd frågor ni kan ställa till forumet. För att visa upp Göteborg och Bohuslän får du mer än gärna dela livevideo, video och bilder!

2. Ni som vill visa upp sevärdheter, upplevelser eller evenemang med mera och vill ge besökarna i forumet största möjliga upplevelse visuellt får gärna dela livevideo och använda forumet som en tv-kanal. Vi ser dock att det sänds max tre livevideos samtidigt på sidan. Det går dessutom bra att ladda upp en traditionell video. Använd er mobil eller videokamera. Sända en livevideo på Facebook är enkelt; När ni går in på sidan via mobilen står det högst upp ”Skriv något” och till höger finns tre punkter, tryck på dem och sedan står ”starta livevideo”. Beskriv textmässigt först och om ni vill även med egen röst senare vad sändningen handlar om som vilket landskap, kommun, plats och vad som kommer att visas som exempel. Max en video per dag och person. Oavsett vad ni delar är begränsningen ett inlägg per dag per person.

3. Ni kan även dela bilder. Då detta är ett ”berättande” forum mer än att dela en bild rakt av behöver ni skriva vad bilden föreställer, landskap, kommun och plats. Beskriv gärna varför platsen eller upplevelsen med mera är intressant. Dela bild, bildspel eller fotogalleri . Om ni delar ofta kan ni skapa er ett eget album, alternativt använda de som vi skapar på sikt. Endast era egna bilder delas i första hand. Om ni delar bilder av andra ska bildens upphovsman har gett sitt tillstånd. Om ni tagit bilder på personer krävs även deras medgivande. Ni tar eget ansvar för vad som delas. Max ett inlägg per dag. OBS! Vår Facebooksida ”BOHUS COAST” når ut till många personer varje vecka. Ni som vill nå ut till flera personer delar bilder där. Här i vårt forum når inläggen till största delen medlemmarna i denna grupp.

4. Dela gärna historiska bilder/filmer och berätta om vad de föreställer. Historiska berättelser intresserar många och är viktigt för att föra kulturarvet vidare och för att yngre generationer ska känna sitt ursprung.

5. Vi är ett positivt forum. Allmän kritik eller fotokritik är inget vi ägnar oss åt. Vi driver inte politiska frågor. Negativa inlägg tas bort. Personer som är negativa kan blockas. Viktigt att vi håller en god ton mot varandra.

6. Inlägg som inte passar in i forumet och syftet att förmedla en positiv bild av Göteborg och Bohuslän kan plockas bort utan att ni blir informerade. Vi rekommenderar att ni inte bara delar en text utan det krävs en visuell inramning som foto eller film, dock undantag om ni ställer en fråga. Om olämpligt innehåll förekommer anmäls detta till admin för denna grupp och inte till Facebook.

7. Det är inte tillåtet att länka till andra grupper eller sidor vilket är att likställa med reklam.

8. Bilder och filmer kan väljas av admin att bli delade även på Facebooksidan BOHUS COAST.
 
9. Bjud gärna in 10 eller fler av dina vänner till gruppen så vi växer och når ut till många på sikt för att ge en bra exponering av Göteborg och Bohuslän.

10. All form av olovlig reklam och försäljning från företag, organisationer eller privatpersoner är förbjuden. En privatperson som rekommenderar en upplevelse, matställe med mera är självklart ok.
Vid marknadsföringsfrågor kan ni kontakta oss här.  

Gruppen ”VI SOM ÄLSKAR GÖTEBORG OCH BOHUSLÄN” är ett forum för följarna på Facebooksidan ”BOHUS COAST. Vår Facebooksida ”BOHUS COAST” har huvudfokus på fotografi och fotokonst. Detta forums huvudsyfte är att exponera området visuellt gärna med video och att gruppens medlemmar kan kontakta varandra genom att både ge och få tips och råd som en form av interaktiv turistbyrå baserad på medlemmarna.

Du är välkommen och hoppas att du kommer att trivas i forumet! Hälsningar / Admin / Heikki